Ontdek heerlijk Amerikaans snoep van Candy Festival. In ons zoete assortiment vindt je de allerlekkerste snoep dat haar oorsprong kent in Amerika. We hebben echte klassiekers zoals Jawbreakers, Oreo en M&M voor je, maar je gaat onze nieuwste snoep ook heel lekker vinden! Kijk snel in ons assortiment en bestel jouw favorieten.

Filter

Wereldberoemde Amerikaans snoep

Amerikaans snoep staat internationaal bekend om zijn unieke en uiteenlopende smaken, kleurrijke verpakkingen en een breed assortiment dat nergens anders mee te vergelijken is. Of je nu op zoek bent naar die nostalgische smaak uit je jeugd of nieuwsgierig bent naar de laatste trends uit de VS, Candy Festival brengt het beste en zoetste van Amerika rechtstreeks naar jouw voordeur!

Kies uit een groot assortiment

We willen bij Candy Festival graag een zo groot mogelijk assortiment aan Amerikaans snoep aanbieden. Je vindt dan ook vele soorten verschillende lekkernijen, waaronder:

  • Snoep uit Amerika. Iedereen kent wel de Jelly Beans, Sour Patch Kids, bubblegum en de eindeloze smaken lolly's. Het grootste gedeelte van dergelijke snoepgoed kent zijn oorsprong in Amerika en is in de loop van de tijd overgewaaid naar onder andere Nederland.
  • Echte Amerikaanse chocolade. Merken als KitKat, Reese, Hershey's en Oreo zijn wereldwijd bekend. We kennen ze allemaal van vroeger en daarom zijn we trotst dat we deze chocolademerken mogen aanbieden in ons assortiment.
  • Amerikaanse koek en cake. Voor wie zoekt naar iets krokants, luchtigs en zoet zijn onze koek en cakes goede opties. Bekende varianten zijn de American cookies met chocolade,
  • Amerikaanse chips en popcorn. Wie is er niet opgegroeid met bekende merken als Cheetos, Pringles of met popcorn in de bioscoop of bij een avondje op de bank? Het is allemaal ontstaan in Amerika!

Voor elke gelegenheid, de heerlijkste snoep

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je wel wat Amerikaans snoep kunt gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feestje, wat uiteraard ook overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. Maar ook voor andere feestjes zijn onze lekkernijen zeer geschikt. Deel ze uit op school als iemand jarig is, of stop ze in een goodiebag voor bij een kinderpartijtje. Wat de gelegenheid ook is, bij Candy Festival slaag je altijd met de heerlijkste traktaties!

Amerikaans snoep bestellen

Ben jij op zoek naar de allerlekkerste Amerikaans snoep en wil je overzichtelijk en snel bestellen? Bestel dan je snoep bij Candy Festival vandaag nog zodat we de volgende werkdag jouw bestelling al kunnen verzenden. Dan heb je in no-time al jouw Amerikaanse lekkernijen in huis. Besteed je meer dan € 39,95? Dan betaal je geen verzendkosten!

Heb je vragen over ons aanbod of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook mailen op info@candyfestival.nl met jouw vraag of verzoek.