Halal snoep is de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van heerlijk snoepgoed zonder zich zorgen te maken over de ingrediënten. Bij ons vind je een breed assortiment aan halal gecertificeerde snoepjes die voldoen aan de hoogste normen van smaak en kwaliteit.

Filter

Wat zit er niet in halal snoep?

Halal snoep is vrij van een aantal ingrediënten die vaak in traditionele snoep wel worden aangetroffen, maar verboden zijn binnen de islamitische voedingsvoorschriften. Zo zit er bijvoorbeeld geen varkensgelatine in halal snoepjes. Traditionele snoepjes bevatten vaak gelatine wat afkomstig is van varkens. Snoep dat halal is bevat uitsluitend gelatine van halal geslachte runderen of vis, of er wordt gekozen voor plantaardige alternatieven zoals agar-agar, pectine of carrageen.

Daarnaast bevat halal snoep uiteraard geen alcohol (bijvoorbeeld alcohol houdende bonbons). Veel snoepjes bevatten ook kleine hoeveelheden alcohol als oplosmiddel of smaakstof. Halal snoepjes zijn volledig vrij van alcohol.

Welk snoep is halal?

Er bestaan voor steeds meer soorten snoepjes een halal variant. Gelukkig maar, want wij willen dat iedereen kan genieten van de allerlekkerste snoep! Van onder andere de volgende snoepjes hebben wij al halal varianten in ons assortiment:

  • Halal gummies (winegums). Het belangrijkste hiervan is dat de gelatine wat in dergelijke gummies zit niet afkomstig is van varkens.
  • Halal zuurtjes: Of je nu van een zoete of zure kick houdt, onze halal zuurtjes zijn er in diverse smaken en kleuren om je smaakpapillen te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan onze Toxic Waste snoepjes.
  • Ook al onze jawbreakers zijn volledig halal, zowel de ballen als de lolly varianten.

Ontdek al onze halal snoep op deze pagina en verzeker je van heerlijke lekkernijen zonder er over te hoeven na te denken!

Halal snoep bestellen

Ben jij op zoek naar de allerlekkerste halal snoep en wil je overzichtelijk en snel bestellen? Bestel dan je snoep bij Candy Festival vandaag nog zodat we de volgende werkdag jouw bestelling al kunnen verzenden. Dan heb je in no-time al jouw halal lekkernijen in huis. Besteed je meer dan € 39,95? Dan betaal je geen verzendkosten!

Heb je vragen over ons aanbod of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook mailen op info@candyfestival.nl met jouw vraag of verzoek.