Geniet van lekkere Aziatisch snoep uit het Candy Festival assortiment. Je vindt hier bijzondere traktaties die hun oorsprong kennen vanuit Azië, en in het bijzonder Japan. Op deze pagina kom je verfijnde smaken en combinaties tegen die erg populair zijn in Azië. En wij willen ze graag met je delen!

Filter

Geniet van heerlijk Aziatisch snoep

Snoepen is natuurlijk een feestje, en dat feestje begint al bij de bijzondere verpakkingen van ons Aziatisch snoep. Je wordt verleid door de pakkende kleuren, de leukste karakters en natuurlijk de prikkels van de heerlijke smaken. Herken jij de populaire Japanse figuurtjes als Mario en Pikachu al? Zo wordt snoep uitdelen alsmaar leuker! Daarom vinden wij Aziatische lekkernijen internationaal gezien één van de lekkerste.

Bijzondere, maar heerlijke smaken

In Japan en andere Aziatische landen houden ze van snoep en lekkernijen met verschillende thee smaken, zoals groene thee en matcha. Je vindt deze smaken vaak in combinatie met chocola of koek. Het zijn smaakcombinaties die in veel snoepwinkels uit Europa of Amerika helemaal niet te vinden zijn. Maar daar hebben wij van Candy Festival een antwoord op! Want bij ons kun je deze smaken en Aziatisch snoep, en met name Japans snoep, gewoon in veelvoud bestellen.

Wat zit er in ons assortiment?

Kies uit de heerlijkste en leukste Aziatisch snoep en omarm nieuwe smaaksensaties. Wij hebben onder andere:

  • Snoep en kauwgom van bekende Japanse games en cartoons. Kinderen zullen zeker smullen van snoep waar bekende figuren als Pikachu en Mario op staan. Volwassenen zullen hun jeugd eventjes weer herleven!
  • Chocolademerken als KitKat en Oreo zijn in Azië erg populair. Vandaar dat ze daar over het algemeen andere smaken hebben dan wij in Europa. Bekende combinaties in Azië zijn bijvoorbeeld chocolade en aardbei, of chocolade en red velvet. Hoe leuk is het om dergelijke smaken zelf te proberen?
  • Ontdek onze Thaise biscuits met allerlei verschillende smaken. Heerlijk om uit te delen bij een feestje, of gewoon om zelf in de koektrommel te bewaren.
  • We hebben ook Japanse ramune drinks in het assortiment. Geniet van de verfrissende fruitsmaken om jouw dorst eens goed te lessen.

Aziatisch snoep bestellen?

Wil jij een keer iets anders proberen dan wat je normaal snoept? Bestel dan eens Aziatisch snoep bij Candy Festival. Doe dat vandaag nog zodat we de volgende werkdag jouw bestelling al kunnen verzenden. Dan heb je in no-time al jouw Aziatische lekkernijen in huis. Besteed je meer dan € 39,95? Dan betaal je geen verzendkosten!

Heb je vragen over ons aanbod of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook mailen op info@candyfestival.nl met jouw vraag of verzoek.