Op zoek naar echte Oud Hollands snoep? Veel Hollandse snoep brengt ons terug naar die goede oude tijd van vroeger. We noemen deze snoep dan ook wel “snoep van vroeger”. We hebben een groot assortiment met de heerlijkste drop, wijnballen, kaneelkussentjes en nog veel meer. Kom ook genieten en bestel jouw snoep gemakkelijk en snel bij Candy Festival.

Filter

Wat bedoelen we met Oud Hollands snoep?

Oud Hollands snoep is eigenlijk snoep van Nederlandse bodem, die we allemaal wel kennen. Populaire smaken die onder deze lekkernijen vallen zijn bijvoorbeeld zoethout, kaneel, drop, salmiak en vanille. We hebben ze in vele verschillende vormen, hard, zacht en altijd lekker. Veel landen kennen onze Hollandse snoep helemaal niet, dus dat maakt ons snoepaanbod nog unieker dan het al was!

Het snoep van vroeger

Weet je nog? Het Oud Hollands snoep van vroeger waar je als kind zo dol op was. Wij hebben het allemaal in ons assortiment! Hoe lekker en leuk is het om even terug in de tijd te gaan als je geniet van dezelfde snoep van tientallen jaren geleden? Snoep van vroeger is ook heel leuk om te geven aan kinderen die deze snoep wellicht niet zo goed kennen. Grote kans dat ze ook bij hen in de smaak vallen!

Al onze Oud Hollandse snoepjes vind je ook terug als schepsnoep. Je kunt via Candy Festival dus ook Nederlands snoep mengen met andere soorten snoepjes. Voor welke combinaties ga jij? Bekijk snel ons aanbod aan schepsnoep als verschillende smaken wilt combineren.

Ontdek het grote aanbod aan Oud-Hollandse lekkernijen

Wij hebben de volgende lekkernijen die onder de noemer Oud Hollands snoep vallen:

  • Drop en zoethout. Dit zijn echte Hollandse smaken die we allemaal wel kennen. We hebben zoete drop, zoute drop, zacht en hard. We hebben dropveters, dropballen en zelfs dropspekjes. Hoe heb jij jouw drop het liefst?
  • Wijnballen/dropballen. Deze grote harde snoepballen zijn echt Hollands. Doordat je moet likken kun je er heel lang van genieten! Nergens in de wereld kennen ze dit heerlijke concept, en dat is misschien maar goed ook want zo blijft er meer over voor ons!
  • Zoete kaneel snoepjes. Kaneel is ook een echte Nederlandse smaak. Ontdek onze kaneelkussentjes of kaneelstokjes die een heerlijke zoete smaak afgeven.
  • We hebben nog veel meer smaken en manieren om van Oud Hollands snoep te genieten. Denk aan zwart-wit poeder, nougat en schuimblokjes. We dagen je uit om ze allemaal een keer te proberen!

Oud Hollands snoep bestellen?

Wil jij je jeugd weer herleven met heerlijke Oud Hollands snoep? Bestel dan je snoep bij Candy Festival vandaag nog zodat we de volgende werkdag jouw bestelling al kunnen verzenden. Dan heb je in no-time al jouw Nederlandse lekkernijen in huis. Besteed je meer dan € 39,95? Dan betaal je geen verzendkosten!

Heb je vragen over ons aanbod of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook mailen op info@candyfestival.nl met jouw vraag of verzoek.