Als er één snoepje is dat ons allemaal terugbrengt naar onze jeugd, dan zijn het wel spekjes! Deze heerlijke zoete lekkernijen zijn lekker zacht en in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Leuk om uit te delen op een feestje of een kinderpartijtje.

Filter

Haal meer uit je spekjes

Spekjes worden vaak gegeten als een snoepje voor tussendoor. Maar wist je dat ze ook populair zijn als ingrediënt in allerlei desserts en zoetigheden, zoals bij het maken van s'mores (een traditioneel Amerikaans kampvuursnack met geroosterde marshmallows, chocolade, en tussen twee koekjes). Spekjes zijn ook heerlijk in de warme chocolademelk, of als versiering op taarten en cupcakes. Jummy!

Heerlijk om uit te delen

Organiseer je binnenkort een leuk kinderpartijtje, zoals een piratenfeest of leuke speurtocht? Dan zijn onze spekjes onmisbaar om lekker uit te delen! Ook (kinder)feestjes doen het goed met de kleurrijke en zoete spekkies. Als er iemand jarig is zijn ze heel leuk om met elkaar te delen. Je kunt ze ook op leuke plekken verstoppen, zodat kinderen er wel wat voor moeten doen! De speelse mogelijkheden zijn eindeloos.

Online spekjes bestellen?

Ben jij op zoek naar de allerlekkerste spekjes en wil je overzichtelijk en snel bestellen? Bestel dan je snoep bij Candy Festival vandaag nog zodat we de volgende werkdag jouw bestelling al kunnen verzenden. Dan heb je in no-time al jouw zoete en kleurrijke lekkernijen in huis. Besteed je meer dan € 39,95? Dan betaal je geen verzendkosten!

Heb je vragen over ons aanbod of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook mailen op info@candyfestival.nl met jouw vraag of verzoek.