CANDYFESTIVAL INTRODUCEERT HET IDEALE SCHOENCADEAU: DE STOMPOUCE

stompouce

CANDYFESTIVAL INTRODUCEERT HET IDEALE SCHOENCADEAU: DE STOMPOUCE

de Stompouce: een heerlijke Sinterklaas chocoladeletter opgemaakt als tompouce

Na de Toumpouce en de Crompouce, nu ook de Stompouce: een heerlijke Sinterklaas chocoladeletter opgemaakt als tompouce, compleet gevuld met romige crème en aan de bovenkant voorzien van een glimmende dunne laag heerlijke aardbeiendip. De Stompouce wordt in opdracht van de populaire snoepwebshop CandyFestival.nl door Chocolaterie Reedijk exclusief én gelimiteerd geproduceerd. Zo stom, maar zo lekker! Het allerleukste schoencadeautje is vanaf nu verkrijgbaar op www.candyfestival.nl.

Nederland maakt zich óók dit jaar weer op voor het grote Sinterklaasfeest dat op zaterdag 18 november van start zal gaan wanneer Sinterklaas met zijn Pieten met hun stoomboot arriveren in de vestingstad Gorinchem. Ruim voor zijn komst liggen de supermarkten en bakkerijen al vol met een grote variëteit aan kruidnoten, letters en pepernoten. De initiatiefnemers van CandyFestival voegen daar dit jaar een nieuwe variant aan toe; de Stompouce.

“Bij CandyFestival.nl doen we niets anders dan TikTok-trends volgen en daar op inspelen: pittige snoepjes en chipjes, zure snoepjes, opgevouwen lolly’s, Halloween oogballen, noem het maar op. Een originele variant ontwikkelen van de Crompouce die al weken populariteit geniet op social media mocht natuurlijk niet ontbreken, aldus eigenaar Olaf Ouwerkerk van CandyFestival.nl.”

Maar hoe vind je nu – uitgerekend in de drukste chocolademaanden van het jaar – een chocolademaker bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van de Stompouce? Dylan Reedijk, eigenaar van Chocolaterie Reedijk in Strijen, zei afgelopen jaar zijn baan als banketbakker op om zijn eigen droom in vervulling te laten gaan met zijn eigen chocolaterie. “Voor nieuwe en originele ideetjes ben ik altijd wel te paaien, desnoods moet ik er ’s-nachts voor aan de bak. Samen met de mannen van Candyfestival bedachten we deze uitvoering en op mijn vrije avond ben ik direct voor hun aan de slag gegaan, aldus Dylan.”

De Stompouce is een kruising tussen een tompouce en een Sinterklaas chocoladeletter en is de komende weken exclusief verkrijgbaar via www.candyfestival.nl.  

Dat de stompouce populair is wisten we al, veel media schrijven er inmiddels over:

Algemeen Dagblad;

De Provinciale Zeeuwse Courant (PZC);

Vriendin;

Snacknieuws;

FavorFlav;

× Hoe kan ik je helpen?