Merken

Populaire snoepmerken

nerds

Nerds

Nerds snoepjes zijn kleine, harde stukjes snoep gevuld met een fruitige smaak. De snoepjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende smaken, waaronder druif, aardbei, watermeloen en nog veel meer.

Warheads

Warheads

Warheads staat bekend om haar heerlijke super-zure snoepjes die alleen de échte zure snoepliefhebbers aankunnen!

Sour-Patch

Sour Patch

Deze snoepjes uit Amerika hebben verfrissende fruitsmaken met aan de buitenkant een zure coating.

Oreo

Oreo

Oreo is een merk van koekjes van de Amerikaanse firma Nabisco, onderdeel van Mondelēz International.

Dr-Sour

Dr. Sour

Voor de zure snoepliefhebbers hebben we diverse artikelen van Dr. Sour. Alleen geschikt voor iedereen die van extra zuur houdt.

Laffy-Taffy

Laffy Taffy

Laffy Taffy zijn lange Amerikaans sticks die lekker zoet en chewy is. Wij hebben ze in maar liefst 6 verschillende smaken.

Herrs chips

Herr's

Ontdek de verschillende, overweldigende smaken van Herr's Chips. Van Herr's Carolina Reaper, Herr's Bacon Cheddar tot Herr's Jalapeño en Herr's Buffalo!

Jolly-Rancher

Jolly Rancher

Jolly Rancher is een iconisch Amerikaans snoepmerk met verfrissende en luchtige snoepjes. Al jaren is dit snoepmerk enorm populair in Amerika

Fanta

Fanta

Fanta is het bekende frisdrankmerk met verschillende exotische smaken. Wellicht denk je direct aan de smaak Fanta Orange, de frisdrank met sinaasappelsmaak die bij bijna iedereen wel in huis te vinden is.

Dr-Pepper

Dr Pepper

Dr Pepper is een populaire karamel-gekleurde frisdrank, ontwikkeld in Texas. De frisdrank heeft een unieke smaak door de combinatie van fruit aroma's, suiker en zoetstoffen.

Airheads

Airheads

Airheads snoep wordt gemaakt in de fabrieken van Perfetti van Melle, de producent die ook Mentos maakt. Airheads snoep is een typisch voorbeeld van een 'taffy'.

Bazooka

Bazooka

De overbekende Bazooka kauwgum in de klassieke verpakking bestaat al meer dan 75 jaar. Bazooka is bekend geworden door de stripverhalen in mini-formaat die nog steeds meegeleverd worden.

Juicy-Drop

Juicy Drop

Juicy Drop Pop van Bazooka is een unieke snoepervaring die bestaat uit een combinatie van een zuur snoepje en een tube gevuld met een zoete, fruitige gel.

Pringles

Pringles

Pringles is een chipsmerk dat vooral bekend staat om de blikken waar de chips in zit. Het begon allemaal met de Pringles Original smaak.

Pocky

Pocky

apans snoep is erg lekker, maar ook super schattig! Pocky is een zoete snack: een koekje in de vorm van een stokje met een lekker zoete smaak, omhuld met chocolade.

Prime-drink

Prime Drink

Prime Drink is een nieuw sportdrankje dat aan het begin van 2022 gelanceerd is door 2 zeer populaire en succesvolle YouTubers.

Toxic-waste

Toxic Waste

Toxic Waste is een snoepmerk dat bekend staat om zijn intens zure snoepjes. Het merk is opgericht in de jaren 90 in de Verenigde Staten en heeft sindsdien een enorme populariteit gekregen onder liefhebbers van zuursnoep.

Takis chips

Takis

De grootste rage onder jongeren op dit moment: Taki's chips uit Mexico. Heb jij ze al geprobeerd?

Ramune

Ramune is een verfrissend en bruisend Japans drankje en betekent ‘limonade’. De fles is verzegeld met een glazen knikker. Het is de bedoeling dat je deze knikker naar binnen duwt om het drankje te laten bruisen. Het Ramune drankje is er en verschillende lekkere smaken!

Kitkat

KITKAT, een van de meest bekende candybar-merken van Nederland. Vooral bekend om de combinatie van heerlijke chocolade en krokante wafel. KITKAT is er voor iedereen die van een break houdt, of je nu alleen of samen van je break geniet.​

×